Logg inn:
SISTE DISKUSJONER
SE FLERE DISKUSJONER
Sfo I Media
ALLE SFO-NYHETER
Burde brukt øreklokker på jobb
– Så mye støy er det faktisk på arbeidsplassen deres, sier Berit Brørby i Hørselshemmedes Landsforbund (HLF). Lydnivået i skolefritidsordningen sliter ut både barna og de ansatte.
siste artikler (13)
– Så mye støy er det faktisk på arbeidsplassen deres, sier Berit Brørby i Hørselshemmedes Landsforbund (HLF). Lydnivået i skolefritidsordningen sliter ut både barna og de ansatte.
(September 2009). Svineinfluensaen er stadig på vei! Noen pandemi fremstår den ikke som i Norge ennå, men mens vi venter, skjer det saker og ting.
Gode hygienevaner er det viktigste tiltaket vi har for å beskytte oss mot influensasmitte. Dette gjelder også smitte med ny influensa A(H1N1).
19.12.2008
Knekk til!
Nå er det dokumentert igjen! Det vi egentlig visste så godt; at SFO har en nøkkelposisjon i skolen.
Melkeallergi er den vanligste allergiformen blant barn, og det kan være vanskelig å følge en diett helt uten melk og melkeprodukter.
Mye tyder på at barn får i seg for mye sukker i kosten. Her er noen tips om hvordan du kan bidra til å redusere dette.
20 prosent av alle gutter og jenter i alderen 8 til 24 år har slanket seg eller slanker seg nå
Hva er mobbing og hvilke konsekvenser kan det ha? Magne Raundalen kan blant annet fortelle at mobbing skader hjernen.
05.09.2007
Støy i SFO
Det er en kjensgjerning at det er mye lyd i en SFO. Det skal være mye lyd, fra barn i lek, barn som ler, gråter og gir uttrykk for følelser på andre måter.
20.08.2007
Barn og stress
Jesper Juul får stadig henvendelser om barn og stress. Noen spør om det kan være en sammenheng mellom den stadig hyppigere forekomsten av ADHD, ADS og lignende diagnoser og barnefamilienes stress.
11.06.2007
Liv i flaska
En mamma på Sortland kikket bekymret ned i podens drikkeflaske. Den hadde ligget et par dager i sekken og i bunnen skvulpet en ørliten rest av vann. Vannskvetten fikk seg en tur til et laboratorium og ble analysert. Funnene i drikkeflaska til 6-åringen var interessante
Å hjelpe et bekymret og forsiktig barn kan være en hårfin balansegang mellom nødvendig støtte og over-beskyttelse.
18.05.2006
Støy og sånt
Hysj, hysj, hysj, så stille som mus. Så stille behøver det ikke være i SFO, men siden vi gjerne vil beholde hørselen vår så lenge som mulig, hadde det vært deilig om vi hadde det litt roligere i mange baser (SFOer). Men hvordan får vi det til?