Logg inn:
SISTE DISKUSJONER
SE FLERE DISKUSJONER
Sfo I Media
ALLE SFO-NYHETER
Smil – vi skal spise på Baksalen SFO
Vi voksne løp rundt som piskede skinn og serverte, tørket opp og hentet drikke. Ja, det er ingen selvfølge at ansatte gleder seg til dagens høydepunkt i SFO/AKS.
siste artikler (23)
Vi voksne løp rundt som piskede skinn og serverte, tørket opp og hentet drikke. Ja, det er ingen selvfølge at ansatte gleder seg til dagens høydepunkt i SFO/AKS.
Høst- og vintergryte barna både liker å lage og spise. Å lage mat sammen med barna er alltid populært. Her presenteres flere eksotiske oppskrifter.
25.08.2016
Piggdyrpølse
Ved Blakstad SFO i Asker går det mye i sunn mat – men av og til slår de seg løs med pølser og moro. Dette er en aktivitet som engasjerer barna og munner ut i noen munnfuller og god stemning.
Brunosten er havnet i unåde og nektet adgang til SFO og barnehage i Horten. Strålende nytt det her! Endelig er det noen som tar kvalitetsarbeidet på alvor.
Bruk av grillkull gir en spesielt god smak på pizzaen.
16.10.2012
Tett kontakt
Når barnet er sykt eller av andre grunner har fravær, blir det ikke savnet. Det kan dermed ha gått hjemmefra, vært utsatt for et eller annet og først bli etterlyst etter mange timer.
Hodepine hos barn er ganske vanlig, og har mange ulike årsaker.
Lynkjappe, effektive, velduftande, smakfulle, sjarmerande og råkule pepperkaker med vekt på det estetiske.
10.12.2008
SFO-kokk
Borge SFO i Skien stilte, i likhet med omtrent 15 andre SFOer, med hele personalet på årets utgave av konferansen KVALITET I SFO. Der ble alle oppfordret til å fortelle sin egen suksesshistorie, særlig om de små erfaringene. De små enkle løsningene og handlingene i hverdagen er mest verd fordi andre kan ta dem i bruk. Vi fikk disse linjene fra SFO-leder Stine Thormodsen…
03.12.2008
Julekaker
Da er det igjen tid for å forberede julen på SFO'er landet rundt. Her er noen tips i forhold til julebaksten.
20 prosent av alle gutter og jenter i alderen 8 til 24 år har slanket seg eller slanker seg nå
07.03.2008
SFO-MÅLTIDET
Rita er SFO-leder på Slettaelva og i redaksjonen vår. I håndboka for Slettaelva SFO er det et eget kapittel om måltidet. Vi er imponert når vi finner slike gode verktøy. Det er nok mange som kommer til å juble når de skjønner hvilken skatt dette er for å utvikle egne rutiner.
25.12.2007
Barn og klær
Barnas påkledning er viktig for deres trivsel. Mange opplever uenighet på SFO og med foreldrene rundt hva som er viktig i forhold til barnas klær.
Vi lovet i forrige uke at vi skulle vise deg oppskriftene fra erfaringsutvekslingene rundt ute-mat på Romolslia.
Flåtten holder koken fra april til november. Den er en noe uvelkommen del av skogsturer. Hva skal man gjøre ved flåttbitt?
Her får du hele oppgaven til sykepleiestudentene som jobbet med et prosjekt i forhold til måltidssituasjonen i en Oslo SFO.
25.04.2006
Morsom meny
Denne morsomme SFO-meny varianten kommer fra Byfjord SFO i Stavanger. Til inspirasjon.
Baking eller matlaging er en populær aktivitet på SFOer landet over. Vi gir deg tipset om det lille ekstra til bakegruppen.
Her får du noen gode oppskrifter. Oppskriftene er hentet fra flere ulike land.
Du får her en innføring i matreglene i Islam og bakgrunnen for disse.
23.03.2006
Lompefabrikken
Å lage lomper er superenkelt, billig og sunt - en flott aktivitet som alle barn kan mestre og bli fornøyde med.
En morsom variant av den tradisjonelle kokeboken med oppskrifter på vers til kjente melodier.
Skiftetøy, glemmetøy, skittentøy og syltetøy. Vi har så mange slags tøy på SFO, kanskje til og med utøy og utetøy...