Logg inn:
SISTE DISKUSJONER
SE FLERE DISKUSJONER
Sfo I Media
ALLE SFO-NYHETER
Valgdag på Stabekk skole
Det er ikke alltid like lett å finne på noe å gjøre når vi har en hel dag på SFO, og denne dagen var vi til og med litt sent ute. Fredag morgen satt jeg og SFO-leder oss ned og grublet. Valgdag. Hva i all verden skal vi finne på da?
siste artikler (13)
Denne er viktig å kjenne til for alle som jobber med barn. 24. oktober er FN-dagen.
Det er ikke alltid like lett å finne på noe å gjøre når vi har en hel dag på SFO, og denne dagen var vi til og med litt sent ute. Fredag morgen satt jeg og SFO-leder oss ned og grublet. Valgdag. Hva i all verden skal vi finne på da?
20.01.2009
Samtale med...
I januar opplevde Oslo heftige demonstrasjoner med voldelige innslag og hærverk. Det var tydelig i TV-ruten at mange av demonstrantene i front hadde bakgrunn i andre kulturer. Og mange 20. generasjons nordmenn tenkte nok; nå må VI passe på så ikke DE går helt av skaftet. Men slik tenker ikke politiet i Oslo…
Desse hjerta vert så flotte at du formelig kan høyre julesangane frå juletreet. Kjapt, kjekt og tradisjonellt, med musikalsk vri.
Forrige juleavslutning fremførte våre barn dette diktet. Det var ikke et tørt øye i lokalet. Jeg vil gjerne dele det med resten av SFO-landet, for jeg vet hvor vanskelig det kan være å komme på nye ideer til avslutningene.
Is og tog hører hjemme på 17. mai. Her finner du noen andre ideer til hvordan man kan jobbe med nasjonaldagen i SFO.
11.02.2008
Valentinsdag
Hva med å markere Valentinsdagen på SFO med å lage valentinskort til venner og familie, eller lage andre koselige valentinsting som kan pynte litt på SFO eller gis som gave?
Feir sommeren på SFO. En real sommerfest er på sin plass, både for å finne på noe ekstra gøy og for å markere den nye, flotte, varme årstiden.
02.04.2007
Dyregruppe
Det kan lages aktiviteter og grupper rundt det meste i SFO. En gruppe med dyr som tema vil garantert være en suksess.
Advent markeres på mange SFOer i det ganske land. Ved tenning av lys i adventskransen kan det kanskje være hyggelig med en liten fortelling knyttet til nettopp advent.
SFO er et sted for prosjekter i alle varianter. Det er et sted for å være kreativ og hive på med nye idéer og påfunn. Barna er i en aldersgruppe der det umulige er mulig og begrensninger nesten ikke finnes. Bruk av tema er et flott utgangspunkt for å dyrke nettopp kreativiteten og fantasien i SFO.
Halloween nærmer seg med stormskritt, bokstavelig talt. Noen synes dette er en kjempeflott, ny tradisjon i Norge som fører med seg mye moro. Andre synes det er en dag skapt av butikkene, og at vi bare hermer etter amerikanske tradisjoner.
16.03.2006
Juleuke
Vi synes Byfjord SFO hadde laget et morsomt program for sin faste juleuke og vil gjerne dele dette med dere. La dere inspirerere.