Logg inn:
SISTE DISKUSJONER
SE FLERE DISKUSJONER
Sfo I Media
ALLE SFO-NYHETER
Vinterferie og samvittighet
Foreldre er litt i tvil… Er det tungt å være barn uten vinterferie – eller rettere sagt med vinterferie på SFO/AKS? Vi ble oppringt av et lett bekymret mammanett.no.
siste artikler (12)
Foreldre er litt i tvil… Er det tungt å være barn uten vinterferie – eller rettere sagt med vinterferie på SFO/AKS? Vi ble oppringt av et lett bekymret mammanett.no.
11.02.2014
Nye muligheter
Vi har jobbet intenst siden advent for å gi deg et enda bedre tilbud gjennom medlemskapet i Nettverket! for SFO. Nå smyger vi oss inn i din hverdag i SFO og AKS og vil gi deg støtte og inspirasjon i verdens viktigste jobb.
Fra høsten tilbyr Høgskolen i Hedmark en ny utdanning for deg som jobber eller vil jobbe i SFO. Dette er strålende!
20.01.2009
Samtale med...
I januar opplevde Oslo heftige demonstrasjoner med voldelige innslag og hærverk. Det var tydelig i TV-ruten at mange av demonstrantene i front hadde bakgrunn i andre kulturer. Og mange 20. generasjons nordmenn tenkte nok; nå må VI passe på så ikke DE går helt av skaftet. Men slik tenker ikke politiet i Oslo…
FN-dagen feires 24. oktober hvert år for å minnes etableringen av FN i 1945. Dagen markeres i skoler og barnehager rundt om i landet.
09.10.2007
Heltene i SFO
Trønderavisas journalist Håkon Okkenhaug skrev en blogg for noen uker tilbake om sine opplevelser som far på SFO . Vi lot oss sjarmere og fikk lov til å trykke de velvalgte ord.
Valgkampen er ingen spøk for oss SFOere. Vi må høre på den evige diskusjonen om SFO-priser og politikere som dokumenterer at de ikke kjenner virkeligheten. Så langt i valgkampen er det et par utspill som tar kaka...
Jens Stoltenberg har uttalt seg om prisene i SFO igjen. Han beroliger foreldrene med at SFO sikkert blir billigere når skoledagen utvides med flere nye undervisningstimer. Hva er det du tenker på, Jens?
Det skal prøves nye modeller på nederste trinnene i skolen. Heldagsskolen kan kanskje bidra til å bringe Norge oppover de internasjonale kunnskapstabellene. Men snubler vi allerede i starten?
Kommunal effektivisering truer landets vaktmestere, og mange kommuner har for lengst laget vaktmestersentral med utrykning etter behov. Men det finnes mange som har opplevd gleden ved en fingernem mannsperson som lukter smøreolje og snakker annerledes enn lærerne.
23.03.2007
Møkk i øra
Vi er ikke godt vant i SFO. Med pressen altså. Det skal skje digre ting for at media er villige til å omtale noe positivt i SFO.
Truls Pedersen, alle barns lørdagsbarnevakt på NRK. Barn og unge kjenner Truls som en genuint engasjert programleder i Pugg&Play, Energikampen og Pysjpopbaluba. Han mottar flere hundre mail hver uke fra barn rundt om i landet og besvarer dem alle!