Logg inn:
SISTE DISKUSJONER
SE FLERE DISKUSJONER
Sfo I Media
ALLE SFO-NYHETER
Jente- og gutteklubb i SFO
DEBATT: Jeg forstår barna som har gledet seg til jente- og gutteklubb. Noe av det artigste jeg vet er å dra på jentetur!
siste artikler (6)
DEBATT: Jeg forstår barna som har gledet seg til jente- og gutteklubb. Noe av det artigste jeg vet er å dra på jentetur!
Det strammer seg til for barn. De skal lekse i kor, sitte stille i lengre skoledager og i SFO skal læringsutbyttet være målbart. Karianne Bjellås Gilje har tatt tak – velsignet være henne – og gitt VG plass i skammekroken for sitt jag etter risikofritt liv.
Elisabeth holder på med en master i skoleledelse og har sendt oss noen ord om SFOs posisjon som oppvekstarena.
Vi har fått en blogg fra leder ved Aktivitetsskolen Tåsen (i Oslo heter SFO aktivitetsskolen)., Ingrid Berlie. Dette er et strålende eksempel på noe vi ønsker mer av fra hele SFO-Norge, nemlig åpenhet omkring egen praksis. Vi venter på en slik hverdagsblogg fra deg også!
Jesper Juul er ikke særlig glad i skammekroken. Han mener at foreldre kan påføre barnet invalidiserende skyldfølelse og skam.
Blir barn voldelige av tv-vold? Evenshaug gir oss her en liten innføring i temaet og diskuterer medias påvirkning på barn.