Logg inn:
SISTE DISKUSJONER
SE FLERE DISKUSJONER
Sfo I Media
ALLE SFO-NYHETER
Verktøy
Foreldresamarbeid
Teknisk knock out i 4. runde - del 1
Noen ganger kan vi føle at det å bli observert av foreldre er en ekstra utfordring som barneveileder i SFO/AKS. At også foreldre kan oppleve hente- og bringesituasjonen som en utfordring, tenker vi kanskje ikke så ofte på.
Administrasjon
Inni der....
Nasjonalbiblioteket har skjønt det! De har pålagt oss leveringsplikt for lengst. Det betyr at nasjonen vil samle artiklene vi lager for og om SFO. Omtrent 100 nye hvert år. Håper de har plass oppe i fjellhallene i Mo i Rana. Hvis det finnes noe slikt. For det skjer utrolig mye bra i SFO-Norge, og mye blir synliggjort gjennom sfonett.no.
Pedagogisk arbeid
Mobbeboken i farta..!
SFO-Norge gjør det igjen! Tar imot en fagbok med åpne armer. Høstens nye bok for SFO- og AKS-folket freser ut i alle kriker og kroker av landet vårt. Og snart er 25 % av 1. opplaget solgt.
Personalsamarbeid
Personalmøtet i SFO
I SFO og AKS – med minimal tid satt av til planlegging og refleksjon – er det ukentlige personalmøtet de fleste gjennomfører viktig. Vi vil vite mer om hvordan denne tiden forvaltes – så har du et synspunkt, noen erfaringer, ideer, innspill – kom med dem.
Generelt
Stikk innom, kjære lokalavis
- Har dere lyst til å komme på besøk? SFO-leder ved Bjørlien skole i Vestby kommune har skjønt det og invitert lokalavisen inn i basene. I tillegg til å øke anseelsen til egen SFO lokalt, viser hun vei. Dette er en strålende idé for hele SFO-Norge.