Logg inn:
Logo
Kurs du kan bestille
Image not FoundSFO-folket driver en storstilt, daglig kampanje for å forebygge mobbing. Nå er det på tide at dette blir synliggjort og at vi får anerkjennelse som fortjent. Les mer »
Image not FoundLeken er kjernen i SFO-tilbudet. Samtidig må vi forholde oss til mange rutiner og rammer som begrenser barns muligheter til utvikling og glede i leken. Dette kurset handler om hvordan du & din SFO/AKS kan styre for å gi barn frihet til å leke i livet sitt på SFO. Les mer »
Image not FoundMange barneveiledere i SFO og foreldre forteller om rastløse barn. Kan det tenkes at måten vi organiserer SFO på bidrar til utviklingen hvor barn sjelden ”har tid” til å drive med aktiviteter som tar tid? I dette kurset øser Terje Wiik av sine verdifulle erfaringer med å drive små og store prosjekter i SFO. Les mer »
Image not FoundJobben din i SFO gir uante muligheter for å oppleve personlig utvikling. Ser vi dette, og tar konsekvensene av det, blir resultatet ofte god kvalitet i virksomheten. Foreldre og barn møter motiverte voksne som er stolt av jobben sin og du får en enda triveligere arbeidsplass. Les mer »
Image not FoundForedragsholder og inspirator: Ivar Haug og Terje Wiik Heldigvis finnes det gode veier å gå når målet er å skape et godt være- og lærested for barna med mye humor og trivsel. Nettverket! for SFO inviterer til en prosess i form av kurs over to kvelder & lederveiledning & oppdrag til alle ansatte, der målet er enda mer futt og glede i SFO-basen din. Les mer »
Image not FoundForedragsholder og inspirator: Ivar Haug Skolen er i endring. Utvidet timetall binder barna til skolen flere timer pr dag og gratis leksehjelp drar i samme retning. Behovet for å tenke helhet og sammenheng i småskolen øker. Les mer »
Image not FoundForedragsholder og inspirator: Ivar Haug Tidlig på høsten setter ørreten kursen oppstrøms bekker og elver for å leke. Jeg vet det, jeg har nemlig sett det! Ørretens lek er ramme alvor, det dreier seg om slekters gang og overlevelse. Tidlig på høsten setter barna kursen mot din SFO for å leke. Jeg vet det, jeg har nemlig hørt om det fra gode kontakter. Barnas lek er ramme alvor, det dreier seg om selve livet, om barndommen. Les mer »
Image not FoundHeldigvis finnes det gode veier å gå når målet er å skape et godt være- og lærested for barna med mye humor og trivsel. Nettverket! for SFO inviterer til en prosess i form av kurs over to dager & lederveiledning, der målet er enda mer futt og glede i SFO-basen din. Les mer »
PRAKTISK INFORMASJON
Du kan selv melde deg på til våre kurs på denne siden. Klikk på det kurset du er interessert i. Om ønskelig kan vi hjelpe deg med påmeldingen. Ta kontakt på telefon eller mail. Se kontaktinformasjon nedenfor.

Vi opererer ikke med frist for bestilling – de første får plass. Påmelding er bindende når faktura er mottatt.

Faktura har betalingsfrist på 30 dager som standard.

Medlemmer av Nettverket! for SFO får rabatt på alle våre kurs. For å få denne rabatten må man være innlogget på sfonett.no når man bestiller kurs. Eller ta kontakt på telefon eller mail.
Du kan også ønske deg kurs der du bor og jobber
Vi arrangerer åpne kurs som alle kan melde seg på. Vi tar også imot bestillinger på bestilte kurs, f eks til planleggingsdager i ditt område. I tillegg kan du påvirke oss til å sette opp åpne kurs nær der du bor og jobber. Ta kontakt og fremme dine ønsker.
Åpne kurs 2017
KVALITET I SFO 2018
SFO - mellom skolen & livet
Konferanse: Oslo (22/11-23/11)
Kontaktinformasjon
Nettverket! for SFO / LØFT for barn
Voll terrasse 36
1358 JAR
Telefon 90 03 94 62
Epost terje@sfonett.no