Logg inn:
Nye muligheter
Ivar Haug & Terje Wiik   11.02.14
Vi har jobbet intenst siden advent for å gi deg et enda bedre tilbud gjennom medlemskapet i Nettverket! for SFO. Nå smyger vi oss inn i din hverdag i SFO og AKS og vil gi deg støtte og inspirasjon i verdens viktigste jobb.

Ja, smyger er det rette begrepet. Fordi vi er ydmyke og vet at du og dine kolleger behersker kunsten å gi et strålende tilbud om fritid på skolen fylt med initiativ og aktivitet, mat og drikke & lek og utfoldelse.

Likevel tror vi det er sunt og godt for deg å være med i et faglig fellesskap, i et støttende miljø der arbeidsglede og nysgjerrig søking etter gode løsninger i hverdagen er viktigst.

Vi ønsker å bety noe – for deg og dine kolleger og din SFO/AKS. Vi ønsker å utgjøre en forskjell. Det gjør vi ved årlig å lansere omtrent 100 nye, små, lettleste artikler knyttet til din hverdag.

Vi gleder oss til å presentere samlingspunkt nr 1 for norske SFO’er og AKS’er i ny drakt – med nye muligheter. Artiklene på sfonett.no er som før; skreddersydd for de små utfordringene i basene og i klasserommene. Lettleste, praksisbasert og tilpasset f eks bruk i personalmøter og på utviklingsdager.

Vi satser sterkt på å møte dine behov, og vil presentere små tema vi tenker passer godt i arbeidet med kvaliteten hos deg. Disse temaene kommer til å dukke opp jevnlig i bokser på forsiden vår, f eks som tema til personalmøter. Nå i startfasen har vi laget to; barn som sliter med kort lunte og perlemoro uten grenser for å formulere det litt humoristisk. I boksen med de litt sinte barna finner du fem artikler som kan hjelpe deg med å støtte disse barna. I boksen med perler, har vi lagt ut noen ideer til begeistrede variasjoner ved perlebordet.

Alle i personalet får sin egen profil, omtrent som en Facebook-profil, ved at du klikker UNDERBRUKERE helt øverst etter å ha logget deg inn. Her kan du både legge inn dine ansatte og enkelt administrere dine underbrukere. 1-2 ganger pr mnd kommer det en direkte epost til alle underbrukere fra Nettverket! for SFO, der vi inviterer til å kikke på artikler. Husk at alle ansatte på din skole kan legges som underbrukere; rektor, bibliotekaren hvis den karen finnes og lærere i småskolen.

Vi har nylig opprettet egen Facebookside - https://www.facebook.com/sfonett - og håper du gir oss en tommel opp der. Vi følger også alt som twitres om SFO og holder deg orientert om alt som skjer i nettbaserte media om SFO og barn og oppvekst.

Vi har ambisjoner om blogging – det er jo utrolig mye som skjer i hverdagen på en av de morsomste jobbene på kloden.

Ved overgang til ny design beholder du de bokmerkene du har fra før. For deg som mangler bokmerker; det kan være en lur måte å ta vare på innspill som kan bli aktuelle i forbindelse med planlegging og personalutvikling i fremtiden.

Vi gleder oss til å støtte deg videre mot en enda bedre hverdag. Lykke til med den beste årstiden i SFO, vintervåren.


Denne artikkelen er åpen for alle

Du kan derfor lese hele artikkelen.
Dersom du vil ha tilgang til alle artikler se hvordan du melder deg inn under.
Fyll ut skjema nedenfor og få umiddelbar tilgang til alt på SFOnett!
SFO / Skole:
*Fornavn
*Etternavn
*E-post
*Telefon
Fakturareferanse
*Fakturaadresse
*Faktura Postnr
*Faktura Poststed
*Ønsket passord
*Gjenta passord
*Medlemstype

Du vil få tilgang til www.sfonett.no ut året og blir fakturert for samme periode. Mva kommer i tillegg til prisen. Når du er innlogget kan du registrere alle ansatte hos deg som underbrukere.

Ordinær pris for helt år
kr 875 for små SFO'er,under 35 barn
kr 1750 for SFO med over 35 barn
Mva kommer i tillegg
Ja, vi vil bli medlem i Nettverket for SFO
 
DISKUTER ARTIKKELEN
 
 
Anbefalt
Kjell   30
Appen
RELATERTE ARTIKLER
Nytt utdanningstilbud: Barneveileder i skolefritidsordningen
Vinterferie og samvittighet