Logg inn:
SF…OL på Geilo
Disa Hjørleifsdottir   23.02.18
SFO på Geilo skole har hatt to uker med OL – og mye glede med ulike idretter, sunn mat og bevegelse. Slik bygger de VI-følelse og samhold.

Vi vet at mange SFO’er har arrangert egne olympiske leker i skolegården. Geilo er en av dem som virkelig har latt hverdagen de siste ukene være preget av OL. Og ikke bare på tv. SFO-leder Disa Hjørleifsdottir forteller om to fantastiske uker.

 

 

 OL-åpning fredag 9. februar med innmarsj   fra alle land vi har her på SFO. Vi hadde   invitert foresatte, tente OL- ilden og jentene   fra 3. klasse tråkket til med Hallingsanger.

 

Mandag var det OL-idretts-SFO og flaske- og snøballkasting. Tirsdag OL-aking med hopp, hvor vi måtte bygge opp hopp, lage startpunkt og finne pinner for å kunne måle lengde. Det ble skiskyting med eller uten ski, med kongler og boks etter hver runde de gikk eller løp. For alle idrettsutøvere er hvile og restitusjon veldig viktig. Derfor organiserte vi hviledag med yoga og svømming!

Ishockey, skøyteløp, kunstløp og langrenn har også stått på programmet. På morgenåpningen har vi sett OL på storskjerm og holdt nøye oversikt over Norges medaljer.  Vi har hengt opp alle de norske medaljene og selvsagt slått OL-flokesangen for å holde varmen.

 

Vi hadde ambisjoner om å ta 3. og 4. klasse i alpinbakken men vi er midt i vinterferieuke her med mange turister. Så det ble akkurat samme som i OL. «Vi må utsette og reise i bakken til det roer seg etter vinterferie-ukene.

I dag, fredag 23. februar, blir det stor premieutdeling med musikk og dans i gymsalen.

Vi har også lagt ekstra vekt på mat i disse to ukene, og servert pastabuffet, salatbuffe, fruktsalat, fiskepinner og mye mer.

 

Vi skal også lage film fra OL-idretts-SFO-lekene våre. Den vil helt sikkert være med på å gjøre oss ekstra stolte over vår SFO.

Takk til Disa og alle på Geilo SFO for at dere ville dele dette med oss og 1100 SFO’er i Nettverket! for SFO. 


Denne artikkelen er åpen for alle

Du kan derfor lese hele artikkelen.
Dersom du vil ha tilgang til alle artikler se hvordan du melder deg inn under.
Fyll ut skjema nedenfor og få umiddelbar tilgang til alt på SFOnett!
SFO / Skole:
*Fornavn
*Etternavn
*E-post
*Telefon
Fakturareferanse
*Fakturaadresse
*Faktura Postnr
*Faktura Poststed
*Ønsket passord
*Gjenta passord
*Medlemstype

Du vil få tilgang til www.sfonett.no ut året og blir fakturert for samme periode. Mva kommer i tillegg til prisen. Når du er innlogget kan du registrere alle ansatte hos deg som underbrukere.

Ordinær pris for helt år
kr 875 for små SFO'er,under 35 barn
kr 1750 for SFO med over 35 barn
Mva kommer i tillegg
Ja, vi vil bli medlem i Nettverket for SFO
 
DISKUTER ARTIKKELEN
 
 
Anbefalt
Kjell   30
Appen
RELATERTE ARTIKLER
Billetten til friheten
Snuse og døse på Fagerlund
Grenseløs sang i SFO
Lærere med planleggingstid er kjempesultne
Eventyrlege Vik SFO