Logg inn:
Styrk barnas karakter
Terje Wiik   25.10.18
Barndommen er under press. Barnehagen og skolen er under press. Barn er under press. Når det målbare barnet er i ferd med å bli et ideal, er det på tide å stoppe opp, mener Per Schultz Jørgensen som du kan møte på Kvalitet i SFO 2018.

Per er opptatt av hvordan vi forbereder barna våre best mulig til fremtidens verden. Vi vil gjerne at de er selvstendige, og samtidig skal de samarbeide i team, fra de er helt små. De er online døgnet rundt men skal også kunne fordype seg.

I SFO skal de små barna utvikle sin personlige dømmekraft og sitt livsmot og skape tiltro til at en robust og ansvarlig karakter er holdbar, også når dagsorden skifter.

Et stort prosjekt – og det er helt avgjørende at du gjør en god jobb for å bygge robuste barn.

Per Schultz Jørgensen er professor emeritus ved Danmarks Pedagogiske Universitet (DPU), og har gjennom mange år forsket på blant annet barns utvikling, sosial identitet og fellesskap. Han har også vært leder av Børnerådet i Danmark, tilsvarende den norske Barneombudet. 

Vi gleder oss til å presentere Per for deg på Kvalitet i SFO 2018. Vi vet at Per gleder seg til å møte deg og mange hundre andre som er opptatt av hvordan vi i SFO kan styrke barnas karakter.Denne artikkelen er åpen for alle

Du kan derfor lese hele artikkelen.
Dersom du vil ha tilgang til alle artikler se hvordan du melder deg inn under.
Fyll ut skjema nedenfor og få umiddelbar tilgang til alt på SFOnett!
SFO / Skole:
*Fornavn
*Etternavn
*E-post
*Telefon
Fakturareferanse
*Fakturaadresse
*Faktura Postnr
*Faktura Poststed
*Ønsket passord
*Gjenta passord
*Medlemstype

Du vil få tilgang til www.sfonett.no ut året og blir fakturert for samme periode. Mva kommer i tillegg til prisen. Når du er innlogget kan du registrere alle ansatte hos deg som underbrukere.

Ordinær pris for helt år
kr 875 for små SFO'er,under 35 barn
kr 1750 for SFO med over 35 barn
Mva kommer i tillegg
Ja, vi vil bli medlem i Nettverket for SFO
 
DISKUTER ARTIKKELEN
 
 
Anbefalt
Kjell   30
Appen
RELATERTE ARTIKLER
LØFT er tøft i SFO
Optimisme og arbeidsglede
God praksis gir inspirasjon
Bli med på laget
Kvalitet i SFO 2015 – Hva skjer i Oslo?